Der er gratis entré til alle koncerter samt efterfølgende forfriskning i menighedsgården.

Koncerter i Herstedøster Kirke forår 2014

Søndag 26. januar kl 15: Koncert med Basco Band

(i samarbejde med Albertslund Bibliotek)

Søndag 16. marts kl 15: Koncert med Moussa Diallo Trio. Kirkens spire- og børnekor medvirker.

(i samarbejde med Albertslund Bibliotek)

Søndag den 13. april kl 15: Kirkens organist Anne-Kari Ferenczi giver koncert på Carsten Lund orglet fra 2010. Værker af Couperin, J.S.Bach, Duruflé og Messiaen

Lørdag den 19. april kl 15. CoMa kvartetten spiller Josef Haydns strygekvartet "Jesu syv ord på korset"

Grundlovsdag den 5. juni kl 14-17 i Præstegårdsgaven: Sommerkoncert!

For yderligere info se kultunaut eller mail til annekari.f@gmail.com

Der er gratis entre til alle koncerter. Der bliver altid budt på en forfriskning efterfølgende. (Dog undtagen sommerkoncerten hvor der er boder).

I 2012 gæstede Nightingale String Quartet Herstedøster Kirke.

Tidligere afholdte koncerter i Herstedøster

De har også været forbi Herstedøster Kirke:

Ars Nova, Carsten Dahl, Nightingale String Quartet, Alfa Trio, Voz Nueva, Jacob Lorentzen, Jacob Fischer, Mads Vinding, Kaspar Vadsholt, Hugo Rasmussen,  Klezmer Duo, Lydland, Mythos Duo, Bolette Roed og Allan Rasmussen, Carl Quist Møller, Halfdan E og Louise Norbye, Baroque Fever, Sigurd Barrett, Basco Band, Basix, Lydland.....

Baroque Fever gæstede i 2011 Herstedøster Kirke