Meld dig som indsamler!

Den årlige indsamling til Folkekirkens Nødhjælp foregår i år på kvindernes internationale kampdag, den 8. marts. Derfor er der sat focus på kvinders rettigheder i verdens fattigste lande. Indsatsen går bl.a. til at motivere til at undgå barneægteskaber, uddanne kvinder og hjælpe dem med at forbedre deres økonomi til gavn for både familien og samfundet, og modarbejde misbrug og vold mod kvinder.

I Herstedøster mødes indsamlerne kl.11.30 i Menighedsgården, Herstedøstergade 5, hvor ruterne fordeles. Der venter indsamlerne te, kaffe og snitter, når de vender tilbage. Henvendelse kan ske til Elna Carlsen tlf. 21 49 02 27.


I foråret 2015 tilbydes et

kunst-projekt i Herstedvester Kirke!

Minikonfirmander, Vi samarbejder på tværs af sognegrænserne i Albertslund Kommune om dette børnearbejde.


SORGGRUPPE

Efter nytår indleder vi en sorggruppe i tilknytning til kirken. Det bliver Jannie Lindgaard og Lars Kruse, der kommer til at lede gruppen, der forløber over 8 onsdagen i vinter / forår. Læs mere om Sorggruppen ... og om det er noget for dig eller en, du kender.

 


FOR BØRN

Herstedøster kirke har tilbud til børn i alle aldre. Er man glad for sang og musik, vil man få sin faste gang her fra babyalderen og fremefter. Kirken og menighedsgården summer af liv og lyde hele ugen fra børn der synger, og voksne der hygger sig omkring dem. Der er også tilbud til dem, der vil deltage i familiegudstjenester med spisning. Velkommen!

Børnekorene, Læs mere her.

Baby-salmesang, læs mere her.

Småbørns-salmesang, læs mere her.

 

Minikonfirmander, læs mere her.