Mindfulness i Morbærhaven onsdag den 19. juni

Mindfulness i Morbærhaven onsdag den 19. juni


# Ukategoriseret
Udgivelsesdato Udgivet torsdag d. 13. juni 2019, kl. 14:22
Mindfulness i Morbærhaven onsdag den 19. juni

Gunilla Kromann Haarsted (billedet), sognepræst ved Herstedøster Kirke og præsten i Morbærhaven, er klar til sidste forløb med mindfulness i Morbærhaven. Det sker onsdag den 19. juni kl. 17.00-18.30 i Center 4 i Morbærhaven.

Sammen med Lisa Klint, der er certificeret instruktør i mindfulness, er der sammensat et program, hvor alle kan være med.

»Oplever du uro og tankemylder, eller føler du dig stresset? Så kom til dette forløb,« siger Gunilla Kromann Haarsted og fortsætter:

»Mindfulness er et redskab, som du kan få gavn af, når du møder udfordringer på studiet og føler dig stresset. Du vil lære at forholde dig anderledes til tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Mindfulness kan trænes af alle – og mange ser det da også som mental fitness for hjernen. Du vil lære nogle øvelser, der giver ro, afspænding og afslapning, så du vil få friheden til at være den, du er, og gå i den retning, der er vigtig for dig.« 

Øvelserne er baseret på MBSR, der står for Mindfulnessbaseret stressreduktion.

Tilrettelagt for unge under 30. 
Det kræver ikke forudgående meditationserfaring. Hver session indeholder et oplæg, meditation, let yoga, te, stilhed og tid til spørgsmål. Du behøver ikke kunne komme begge gange for at deltage. Pris Det er gratis at deltage. 

Tilmelding til Gunilla Kromann Haarsted på e-mail gkh@km.dk.

 

Undervisere  Gunilla Kromann Haarsted, sognepræst og præsten i Morbærhaven.  Lisa Klint, Center for Fokus, certificeret MBSR-instruktør fra Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, og University of Massachusetts. Lisa Klint er foredragsholder, coach og mental health coach. Lisa har 20 års ledelseserfaring og mere end 500 1:1-coaching sessioner om året. Lisa er medlem af Mindfulnessforeningen – din garanti for etiske retningslinjer og evidensbaseret uddannelse.Tekst og foto
 Bo Nygaard Larsen