• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 7. september 2019, kl. 14:30

Her i efteråret udstiller Hanne Ekman i Menighedsgården ved Herstedøster Kirke. Hanne Ekman har altid tegnet, og begyndte først at male, da hun flyttede til Italien for mange år siden. Denne lørdag afholder vi fernisering, der er åben for alle.

I de sidste ti år er der blevet mere tid til at male, og inspirationen til billederne kommer fra naturen, fra musikken og fra egen stemninger. Hanne Ekman anvender mest olie og akryl, men også ind i mellem akvareller.

Motiverne er både naturalistiske og abstrakte. Hun vil gerne at beskueren går på opdagelse i billederne for at finde sine egne veje. Derfor har billederne ikke titler. Senest har hun også beskæftiget sig med portrætmaleri.

Koncert
Ved ferniseringen synger Laura Lehaff. Hun er lyrisk sopran og har sunget musical og opera i USA og Danmark. Hun er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole på solistoverbygningen og har en bachelor i teater fra San Francisco State University, USA. Til ferniseringen vil hun synge et udvalg af kendte arier og musicalsange. Laura bliver akkompagneret af Else-Marie Damgaard.

Menighedsgården