Rytmisk Gudstjeneste

I Herstedøster Kirke vil vi forsøge at imødekomme et stigende ønske om en mere lettilgængelig gudstjeneste. Vi har derfor inviteret et hold musikere til at ledsage sangen i gudstjenesterne en gang om måneden. Som en del af den danske folkekirke vil vi gerne bidrage til at kristendommen får et relevant og nutidigt udtryk. Derfor vil vi fremover eksperimentere mere med formen i disse gudstjenester.

Musikken bliver mere rytmisk præget. Nye og gamle salmer fortolkes i ny tonedragt. Gudstjenesten vil være meget præget af musikken, men vil også indebære velkendte elementer som prædiken, tekstlæsning, og bøn. Der skal også læses fra den nyeste oversættelse af Bibelen.

Vi kan mødes i musikken. Musik og forkyndelse sætter sammen fokus på søndagens tema. Vi følger kirkeåret og derfor er temaet nyt til hver af gudstjenesterne.

Musikerne ved gudstjenesterne er: Michael Sunding – klaver; Mia Engsager – trombone; Jacob Brandt Jensen – kontrabas; Jesper Uno Kofoed – trommer; Herstedøster kirkes ungdomskor.

 

Vi har rytmiske gudstjenester kl 10:30 på følgende datoer:

Søndag d. 1. oktober

Søndag d. 29. Oktober

 

 

 

  Herstedøster Kirke   ·   Herstedøstergade 5, 2620 Albertslund       Tlf 4366 0680       herstedoester.sogn@km.dk

Kontakt